Annulering viering FEHAC 35 jaar Mobiel 

De Dyane Vereniging Nederland had zich opgegeven om deel te nemen aan het jubileumevenement van de FEHAC in Helmond op 21 en 22 mei 2011. Dat hebben jullie ook kunnen lezen in ons laatste clubblad. Hieronder tref je echter het persbericht aan dat dit evenement helaas niet doorgaat. 

Persbericht annulering FEHAC 35 Jaar Mobiel:

Viering FEHAC 35 jaar jubileum geannuleerd
Ondanks grote belangstelling vanuit de bij de FEHAC aangesloten clubs, heeft het bestuur van de FEHAC moeten besluiten de viering van "FEHAC 35 jaar Mobiel" op 21 en 22 mei 2011 in Helmond te annuleren.
Om het evenement te kunnen financieren waren sponsorgelden vanuit het bedrijfsleven noodzakelijk. In de praktijk blijkt dat vele bedrijven in de automotive branche en in de klassieker branche in het bijzonder, de gevolgen van de economische crisis nog volop ervaren en daarom zeer terughoudend zijn met het toezeggen van sponsoring. Zonder de benodigde financiën is het niet mogelijk om het evenement op het niveau, dat de FEHAC dat voor ogen stond, tot uitvoering te brengen. Tijdens de eerstvolgende ledenvergadering van de FEHAC zal besproken worden of er op kortere of langere termijn een alternatief evenement zal worden georganiseerd.

Informatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de FEHAC op het telefoonnummer 0343-469955 of per e-mail: Info@fehacmobiel.nl 


Laatste update: zondag 15 mei 2011