Menu


De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 241 leden (januari 2017) (Let wel: 234 leden in maart 2016!). Het is dit jaar 50 jaar geleden dat de Dyane werd geïntroduceerd!

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, kampeerweekenden en technische evenementen.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie vermeldt dat je DVN lid bent, dan kun je al deze dingen ook bekijken.


Update: 04-09-2017


Laatste nieuws

Zaterdag 14 oktober: magazijndag

Het wordt weer herfst! Het idee was om dat op zaterdag 14 oktober te "vieren" met de traditionele appeltaart bij de koffie en thee. Helaas is Quinten ziek geworden en niet in staat om te bakken en te komen. Toch hebben we een traktatie. Onderdelen zijn er natuurlijk altijd volop verkrijgbaar. Als je wat speciaals zoekt: meld dat even ruim vooraf via de mail, zodat we ons daarop kunnen voorbereiden: info@dyane.nl. Verder is iedereen van harte welkom voor een praatje, lekkere koffie en appeltaart, informatie uitwisselen met andere leden, vragen stellen en de nodige onderdelen aanschaffen. Dus tot zaterdag de 14e tussen 10.00 uur en 15.00 uur aan de Schaijkseweg 5 in Zeeland (NBr)!!


.


Recente Forum Topics