Menu


De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 241 leden (januari 2017) (Let wel: 234 leden in maart 2016!).

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, kampeerweekenden en technische evenementen.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie vermeldt dat je DVN lid bent, dan kun je al deze dingen ook bekijken.


Update: 08-02-2017


Laatste nieuws

 

26 maart 2017: DYANE heeft SARA gezien!

Op 26 maart 2017 organiseert de Dyane Vereniging Nederland de “Tour de Wallon et Meuse”  de “Tour de Wallon et Meuse” een verrassende verjaardagsrit in de omgeving van Nijmegen.

We ontmoeten elkaar in Restaurant St. Walrick, (St. Walrickweg 5, 6611 KG in Overasselt).

Hier kan wat gedronken of gegeten worden voor vertrek. Vertrekken doen we vanaf 11 uur.

De totale rit is ca. 70 km en voert ons door en langs veel plaatsen en plekken in dit mooie gebied. Het wordt geen colonnerit, maar zal ook zeker geen individuele rit zijn.

Onderweg zullen we elkaar weer treffen voor een gezamenlijke pauze op een locatie met een Frans tintje en de rit eindigt bij restaurant De Thornsche Molen (Thornsestraat 20 • 6575 JJ Persingen) waar gegeten en gedronken kan worden.

Laat van tevoren even weten of je komt.

Dit kan op via info@dyane.nl of op 06-29072233

Recente Forum Topics