Menu


De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 277 leden (oktober 2017) (Let wel: 241 leden in januari 2017!). Het is dit jaar 50 jaar geleden dat de Dyane werd geïntroduceerd!

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, kampeerweekenden en technische evenementen.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie vermeldt dat je DVN lid bent, dan kun je al deze dingen ook bekijken.


Update: 28-10-2017


Laatste nieuws

Zaterdag 9 december: Magazijndag

Zaterdag 9 december was onze magazijndag: tijd voor speculaasbrokken en gevulde speculaas. Onze aloude traditie! Helaas hebben de weergoden vreselijk roet in het eten gegooid en ervoor gezorgd dat er niet zoveel opkomst was. Gelukkig heeft iedereen die er wél was genoten van de traktaties en hebben de wegblijvers dus heel veel pech gehad! We wensen jullie vast goede feestdagen toe!


Recente Forum Topics