Menu


De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 234 leden (maart 2016).

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, kampeerweekenden en technische evenementen.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie vermeldt dat je DVN lid bent, dan kun je al deze dingen ook bekijken.

Laatste nieuws

Vrijdag 2 september tot zondag 4 september:
Kampeerweekend Dyane Vereniging

Net weer bekomen van de ICCCR in Middachten? De komende weken kan je nog meer Dyane/Acadiane beleven! Allereerst natuurlijk ons gezellige kampeerweekend van vrijdag 2 tot zondag 4 september. Dit kampeerweekend wordt gehouden op: Camping Botsholland, Botsholsedwarsweg 17, 3646 AJ Waverveen (www.botsholland.nl). Dit kampeerterrein biedt vele mogelijkheden om er een geslaagd weekend van te maken, ook als het slecht weer mocht zijn.
Vanaf vrijdag ben je daar van harte welkom. Op zaterdag houden we onze traditionele toertocht. Meer informatie sturen we nog per mail rond. Het zou zomaar kunnen dat we je weer in de gelegenheid stellen om je carter(onder)druk te meten met ons fameuze olievulpijpmeetapparaat...

En de week daarop is het alweer Dyane/Acadyane feest: dan is onze magazijndag weer aan de Schaijkseweg 5 in Zeeland (NBr).

Recente Forum Topics