Menu


De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 277 leden (oktober 2017) (Let wel: 241 leden in januari 2017!). Het is dit jaar 50 jaar geleden dat de Dyane werd geïntroduceerd!

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, kampeerweekenden en technische evenementen.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie vermeldt dat je DVN lid bent, dan kun je al deze dingen ook bekijken.


Update: 28-10-2017


Laatste nieuws

Zaterdag 13 januari: Magazijndag met
Dyanebollen en Acaflappen!

Zaterdag 13 januari aanstaande is weer onze traditionele start van het Dyane en Acajaar: met gelijknamige -bollen en - flappen!

Tussen 10.00 uur en 15.00 uur kan je aan de Schaijkseweg 5 in Zeeland (NBr) genieten van de traktatie met koffie of thee, je goede voornemens uitwisselen met andere leden, sterke verhalen vertellen over de grootse plannen voor verbeteringen of over geslaagde én minder geslaagde onderhoudsklussen. Er zijn meestal veel deskundige leden aanwezig, die je kunnen helpen met net dat ene moeilijke onderdeel of dingetje bij het onderhoud aan de auto.

Jullie zijn van harte welkom!

 


Recente Forum Topics