Menu


De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 274 leden (februari 2018) (Let wel: 241 leden in januari 2017!). Vorig jaar was het 50 jaar geleden dat de Dyane werd geïntroduceerd! Dit jaar in 2018 is het 40 jaar geleden dat de Acadiane werd geïntroduceerd. Weer een reden voor een feestelijk jaar.

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, kampeerweekenden en technische evenementen.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie vermeldt dat je DVN lid bent, dan kun je al deze dingen ook bekijken.


Update: 23-02-2018


Laatste nieuws

Zondag 4 maart 2018:
Algemene Leden Vergadering

Zondag 4 maart 2018 om 12.00 uur is weer onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Deze vindt plaats om 12.00 uur in Pannenkoekenrestaurant In den Gloeiende Gerrit, Oude Kerklaan 15 in Hoogland bij Amersfoort. De uitnodiging en de vergaderstukken zijn jullie op vrijdag 16 februari per mail verzonden en ligt in de loop van de week vanaf 19 februari op jullie deurmat met ons eerste nummer van het Dyaneblad. Rond 12.30 start de vergadering, waarna degene die wil nog een pannenkoek kan bestellen uit het grote assortiment van In den Gloeiende Gerrit.

We hopen op een grote opkomst! 

 


Recente Forum Topics