Menu


De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 241 leden (januari 2017) (Let wel: 234 leden in maart 2016!).

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, kampeerweekenden en technische evenementen.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie vermeldt dat je DVN lid bent, dan kun je al deze dingen ook bekijken.


Update: 08-02-2017


Mededeling

  8 juli 2017: magazijndag


Zaterdag 8 juli is de volgende magazijndag aan de Schaijkseweg 5 in Zeeland NBr) tussen 10.00 en 15.00 uur. Vorige keer zou Quinten twee bijzondere taarten in het teken van de nieuwste groente-rage bakken. Maar het werden taarten met Rum en Advocaat. Deze keer dus veel gezonder...

En onderdelen zijn er natuurlijk meer dan genoeg en dat is het doel waarom we de maandelijkse magazijnopening organiseren.

Recente Forum Topics