Menu

Pagina's: [1] 2
Goed nieuws! Vaak is ons magazijn wegens samenlopende vakanties van de vaste magazijnbezetting wel een keer gesloten in de zomermaanden. Dit jaar echter niet! Dus 12 augustus ben je tussen 10.00 een 15.00 van harte welkom in ons magazijn aan de Schaijkseweg. Er is geen zelfgebakken taart van Quinten, maar vast wel iets anders lekkers voor bij koffie en thee. Kom gezellig langs voor je onderdelen, koffie, een praatje, technisch advies, uitwisselen sterke verhalen. Alles is goed.
Tot zaterdag de 12e augustus!

Het magazijn van de Dyane Vereniging is gevestigd aan de Schaijkseweg 5 in Zeeland (NBr). Iedere tweede zaterdag van de maand is het open van 10.00 tot 15.00 uur. Je kunt daar goedkoop zeldzame onderdelen voor je Dyane en/of Acadiane kopen. Tevens ben je welkom om gewoon een praatje te komen maken, koffie of thee te drinken met meestal daarbij iets lekkers (zelfgebakken door een lid van onze Vereniging), je kunt vragen komen stellen, je kunt je ervaringen delen met andere leden, of gewoon wat rondkijken. Je moet lid van de vereniging zijn om onderdelen te mogen kopen. Je kunt niet pinnen, maar wel een eenmalige machtiging afgeven om het bedrag van je bankrekening te laten afschrijven. Je kunt ter plekke ook lid worden en gelijk inkopen doen. Lidmaatschap is slechts € 35,00 per jaar.

Tot ziens in het magazijn!

Nieuw in het magazijn en maar beperkt leverbaar (maximaal vier per klant!): de eindbusjes voor de
dakgootsierlijsten. Dit zijn de enigszins ovale sierbusjes die bedoeld zijn voor latere typen
sierlijsten.

Tevens zullen de vilten pakkingsets voor de luchtregelaars in het dashboard weer volop verkrijgbaar zijn.
Jo Damoiseaux heeft zo'n 25 sets gemaakt. 

De winterstop (al dan niet door de belastingmaatregel afgedwongen) is natuurlijk bij uitstek de gelegenheid is om de matig of slecht sluitende pakkingen van de luchtdoorvoerroosters te vervangen.

Zoals jullie weten hebben wij in ons magazijn plek om je Dyane of Acadiane te stallen. De kosten zijn € 20,- per maand. Vooraf teken je een huurovereenkomst en je betaalt per automatische incasso.

Ben je bezig met meerdere projecten en wil je je Dyane of Aca tijdelijk of voor langer stallen? Bel met Menno Maathuis (zie bestuur voor zijn telefoonnummer) of schrijf een mail aan info@dyane.nl.


Op de extra opruimdag eind oktober en op onze laatste magazijndag heeft Marcel een deel van de stellingen vergroot waardoor we ruimte hebben gekregen om onze originele carrosserie-onderdelen veilig en goed op te bergen. Op de foto's zien jullie dat we de onderdelen inspuiten met lijnolie om ze zoveel mogelijk te conserveren. Op de laatste foto is de opbergkast te zien. ooit zullen deze onderdelen mogelijk van pas komen om te dienen als voorbeeld om ze na te maken??

Zo richten wij ons magazijn steeds beter en overzichtelijker in!


Pagina's: [1] 2