Bienvenue en France

Beste autoliefhebber,

Met onderstaande nieuwsbrief willen we alle Franse autoliefhebbers uitnodigen om deel te nemen aan de opening van Bienvenue en France op vrijdag 17 februari om 09.45uur. Voor ons erg leuk om de beurs spectaculair te openen met mooie Franse auto’s en voor de Franse autobezitter een uitgelezen kans om elkaar te ontmoeten, aandacht te krijgen van de nationale pers en natuurlijk twee gratis toegangskaarten te ontvangen voor Bienvenue en France.
 

 

Drie dagen Frankrijk in Amsterdam RAI!

Ben je een bezitter van een Franse auto dan nodigen wij je graag uit voor een bijzondere opening! Van 17 t/m 19 februari vindt Bienvenue en France plaats, dé beurs voor Frankrijk-liefhebbers, in de Amsterdam RAI.

Om de opening op vrijdag 17 februari op luidruchtige wijze kracht bij te zetten hebben we jullie hulp nodig! Kom dus met je Franse voiture om 09.45 uur naar de Amsterdam RAI en maak van tien tot kwart over tien ongegeneerd gebruik van je claxon.

 

Maak er een club-meeting van en profiteer tevens van twee gratis toegangskaarten (t.w.v. € 15) per auto om de beurs te bezoeken! Volg P4 en parkeer uw auto voor de entree van Bienvenue en France.

Mail ons of u komt dan kunnen wij rekening houden met het te reserveren aantal kaarten: m.vrenken@te2.nl

 

Frankrijk is nog steeds het land van de Bourgondische levensgenieter. Op Bienvenue en France kunt u tijdens vele workshops en proeverijen (nieuwe) producten leren kennen en proeven. Ook kunt u de échte Franse keuken proeven in het restaurant “La Quercynoise”, uit het Franse departement de ‘Lot’. Het team van “La Quercynoise” zal u verrassen met typische regionale gerechten uit de Midi-Pyrénées.

 

Kom naar Bienvenue en France om de regionale gerechten te proeven. Ook kunt u op de beurs shoppen op de Franse markt. Producenten verkopen direct vanuit de stand hun producten, saucissons, nougat, biscuit breton, olijven, en nog veel meer!

 

 

Frankrijk heeft naast een heerlijke keuken ook een rijke Franse cultuur. Dit jaar is hiervoor extra ruimte ingeruimd, zoals een speciale filmzaal met Franse klassiekers en nieuwe Franse films. En Frankrijk zonder Jeu de Boules is als Nederland zonder klompen. Jeu de Boules mag dus niet ontbreken op dé Frankrijk beurs. De Nederlandse Jeu de Boules Bond organiseert op Bienvenue en France 2006 een tweetal officiële wedstrijdtoernooien. De Nederlandse TOP spelers zullen op zaterdag en zondag strijden om mooie prijzen. Jeu de Boules op het hoogste niveau dus! U kunt natuurlijk zelf ook een poging wagen en uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen.

 

Behalve genieten van de cultuur en gastronomie, kunt u nog meer echt Franse ervaringen opdoen. Op de beurs vindt u een uitgebreid aanbod van o.a. woningen en appartementen in Frankrijk. Ook zullen diverse specialisten tijdens de seminars uw vragen beantwoorden over het kopen van een huis in Frankrijk.


Dit Franse lifestyle event is een must voor alle Frankrijk liefhebbers. Tot ziens op Bienvenue en France van 17 t/m 19 februari 2006! Voor meer informatie en nieuws kunt u kijken op www.bienvenueenfrance.nl

Het team van Bienvenue en France 2006.

 

 

 


Laatste update: zaterdag 04 februari 2006