‘Rode Kruis Rally 2008’  Op 29 juni 2008 organiseert het Rode Kruis Utrecht Midden de ‘Rode Kruis Rally 2008’ voor oldtimerbezitters met een auto die minstens 25 jaar oud is.

De reden voor het houden van deze rally is dat het Rode Kruis in 2008 maar liefst 140 jaar bestaat, hetgeen natuurlijk gevierd moet worden. Waarom een oldtimerrally? Omdat het Rode Kruis zelf ook een oldtimer heeft staan. Om precies te zijn; een rolstoelbus die dringend aan vervanging toe is. Onze rolstoelbus dateert uit 1980 en voldoet niet meer aan de moderne veiligheidseisen, bovendien lopen de onderhoudskosten flink op. Daarom willen we de opbrengst van de rally gebruiken voor de financiering van een vervangende, jonge tweedehands rolstoelbus.

We willen natuurlijk hierbij de autoclubs informeren over de geplande rally.

Meer informatie over de rally is te vinden in het bijgevoegde persbericht en op de website www.rkum.nl/rally. U kunt ook mailen, of bellen naar 030-2520134 en vragen naar Ryan Caffé of Simone Haaksman.

De Rally zelf zal starten vanaf het Utrechtse Jaarbeursplein, waarna de coureurs van het prachtige Utrechtse landschap gaan genieten. De rally zal, naast behendigheidsaspecten, vooral draaien om pure ontspanning voor het goede doel. En als tussenstop zullen de deelnemers een lunch krijgen op het unieke landgoed van BN-er Wibi Soerjadi!

Met vriendelijke groet,

Ryan en Simone

  Rode Kruis Utrecht Midden
Koningsweg 2
3582 GE Utrecht
Tel: 030-2520134

Website: www.rkum.nl/rally


Laatste update: zondag 24 februari 2008