Rode Kruis Regio Rally Utrecht 2010De medemens helpen door het rijden van een gezellige en sportieve tocht met uw klassieker!  

Op zondag 4 juli 2010 organiseert het Rode Kruis Utrecht de ‘Rode Kruis Regio Rally Utrecht 2010’ voor bezitters van een oldtimer van minstens 25 jaar.

De rally in 2010 zal starten vanaf ‘Huize Goudestein’ in Maarssen, waarna de coureurs van het prachtige Utrechtse landschap gaan genieten. De rally zal, naast behendigheidsaspecten, vooral draaien om pure ontspanning voor het goede doel.

De opbrengst van de rally is bedoeld voor een aangepaste vakantie voor ouderen en chronisch zieken. De reden dat er gekozen is voor de aangepaste vakantie voor de ouderen en chronisch zieken, is dat er in de huidige samenleving vaak weinig of geen tijd wordt vrijgemaakt voor deze mensen. Wij, van het Rode Kruis vinden dit geen goede zaak en hopen daarom op zoveel mogelijk enthousiaste deelnemers die met ons meerijden op 4 juli 2010.

In 2008 is er al eerder een Rode Kruis Regio Rally gereden, waarvan de opbrengst ging naar een nieuwe rolstoelbus.Nu willen wij uiteraard de oldtimerbezitters van Nederland informeren over de geplande rally in 2010. 

Meer informatie over de rally is te vinden op www.rkum.nl/rally. U kunt ook mailen naar rally@rodekruisutrechtmidden.nl, of bellen naar 030-2520134 en vragen naar Richard van Donselaar of Louis Sampon.

Met vriendelijke groet,
Rallyteam Rode Kruis District Utrecht Midden

Rode Kruis Utrecht Midden
Koningsweg 2
3582 GE Utrecht
Tel : 030-2520134
E-mail :
rally@rodekruisutrechtmidden.nl

(Klik hier voor presbericht)


Laatste update: vrijdag 22 januari 2010