Kampeerweekend Dyane Vereniging Nederland 31 augustus t/m 2 september 2012


Jaarlijks organiseert de Dyane Vereniging Nederland een kampeerweekend. Dit jaar is het kampeerweekend in het Noord-Hollandse Hensbroek op SRV camping het Woelige nest. Hensbroek ligt tussen de twee grote steden Alkmaar en Hoorn. Het Woelige Nest is een simpele rustige camping. De camping zelf ligt naast weilanden waar melkkoeien grazen.

Op zaterdag is er een konvooirit georganiseerd. Tijdens de rit zullen we de sfeermarkt 'Struinen" aandoen. Hier staan ongeveer 70 standhouders met kunst, brocante, huis en tuin decoraties, workshops en sieraden. Daarnaast zijn er roofvogeldemo's, een roofvogelspeurtocht, een Goochelaar, optredens met zijn Westfriese sketches, diverse muziek optredens, diverse miniworkshops, snoep decoreren v.a. 7 jaar, creatieve workshop v.a. 8 jaar, vuurtje stoken en broodje bakken v.a. 8 jaar en boogschieten. De kosten voor het bezoek zijn 5 euro per persoon en wij zullen er ca. 2 uur blijven.

Hierna vervolgen de rit richting Medemblik. Hier kan iedereen die het leuk vind naar het bakkerij museum, of naar de oude haven, of lekker genieten van een terrasje. Tevens is dit het eindpunt van de museumtrein Hoorn - Medemblik. Waarschijnlijk zal de stoomtrein hier dan nog staan. Hierna vervolgen wij de rit weer richting het kampeerterrein.

Natuurlijk gaan we, zoals gebruikelijk, 's avond gezamenlijk BBQ-en. Ook voor de koffie tijdens het evenement wordt gezorgd. s avonds zal er een klein kampvuurtje zijn.

De locatie is:
SRV camping het Woelige nest
Ursemmerweg 1
1711 SC Hensbroek

Klik hier voor de website van de camping

Meer informatie is te vinden op:
Voor vragen kunt u ook bellen met: 06-55563806

Klik hier voor de Flyer van het kampeerweekend


Forum

Op het forum kunt u de laatste informatie vinden omtrent het kampeerweekend. Klik hier voor het laatste nieuws over het kampeerweekend


Laatste update: dinsdag 21 augustus 2012