Je eigen kenteken@2cv.nl e-mailadresJe rijdt op de weg en ziet een Dyane rijden en wilt graag een berichtje sturen naar de eigenaar of het kan die ene leuke meid of knul zijn, of je bent voorbij een Dyane gereden die op de vluchtstrook stond zonder dat je bent gestopt. Helaas is dat niet zo maar mogelijk, want je weet het emailadres van de bestuurder niet. Het idee hier achter kenteken@2cv.nl is dat je andere eendrijders die je op de weg ziet rijden een berichtje kan sturen. Nu kun je voordat ze jou een berichtje sturen met tekst en uitleg waarom je niet stopte, een excuses sturen. Want zelfs met een Dyane heb je wel eens haast. 

Op de internet site van www.2cv.nl kunt u een gratis je eigen kenteken@2cv.nl-emailadres aanvragen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je vult het formulier volledig in. Vervolgens krijgt je op je eigen door jezelf aangegeven emailadres een berichtje met een code. Deze code voer je in op de pagina die je doorkrijgt in het e-mailtje. Hierna krijg je nog een bevestiging en voila! Je eigen kenteken@2cv.nl-emailadres is klaar voor gebruik!

Wat als ik een andere auto koop?

Geen probleem. Dit geef je even door aan Daniel Zuidema en hij past alles voor je aan.

Vragen ?

Als je nog vragen hebt kan je een kijkje nemen op: Frequent gestelde kwesties (FAQ) Hier vind je ook een formulier voor het stellen van vragen.

(Powered by www.2cv.nl)


Laatste update: maandag 01 maart 2004