Nieuwe magazijnruimte


Zo zit je jaren zonder en zo word je er met 3 tot 4 tegelijk "opgescheept ".

Direct na Citromobile kwamen drie aanbiedingen binnen,waaronder twee van zeer bekende clubleden. We waren al een eind gevorderd met onze eerste optie boven Apeldoorn, toen Hessel van Boxtel belde (lid vanaf het begin). Hij wist een zeer grote ruimte in het plaatsje Zeeland (N.Br.).Direct met Mark Schulte en Hessel gaan kijken.Er is uiteindelijk beslist voor een grote afsluitbare ruimte. Deze hal is lager geprijsd dan de hal boven Apeldoorn.

Dit is een ware verbetering ten opzichte van de vorige situatie. We hadden een opslagzolder boven een caravan stalling, geen toegang voor clubleden, alleen ik mocht de bestelde onderdelen ophalen waarna ze bij mij thuis afgehaald konden worden.

De hal wordt momenteel verbouwd en de verwachting is dat die eind juli klaar is. Voor de tweede zaterdag in augustus zoeken we heel veel inpakkers, uitpakkers, verhuizers, stelling aanbieders, stellingbouwers enz.

Het magazijn zal voorlopig 1 maal per maand open gaan, en wel elke tweede zaterdag van de maand. We zoeken dus ook nog een magazijn commissie.

Lijkt het je wat om je medeclubleden aan onderdelen te helpen, neem dan contact met John Vernooij op.

De Hal

Nu iets over de hal.
Ons halletje maakt onderdeel uit van een grotere loods die uit drie delen bestaat, het centrale midden gedeelte de gezamenlijke ruimte waar je binnen komt. Links en rechts daarvan twee ruimten, waarvan wij de rechter hal gaan huren. De hal wordt nu verbouwd en heeft een geÔsoleerd dak. De afmetingen zijn 19x19 meter en de mogelijkheid over de stellingen nog een vloer te leggen. In een hoek ligt al een stukje beton waar het keukentje met koelkast gaat komen. Er komt een toilet ruimte in de gezamenlijke ruimte, met een dames en een heren voorziening. Onze hal zal afsluitbaar zijn t.o.v.de andere ruimten.

 

 

 

 

 

 

Bestemming van de hal
  • Opslag en verkoop van Dyane onderdelen.
  • Demontage van aangeboden/aangekochte Dyanes/Acadianes.
  • Verhuur van stalling plaatsen.(interesse,aanmelden bij Mark Schulte)
  • Sociale ontmoetingsplaats.
  • Start en eindpunt van in die buurt verreden toerritten.
  • Mogelijk kunnen we hier ook onze algemene ledenvergadering houden.
  • Lezingen over technische onderwerpen houden.
  • Praatavonden houden.
  • Misschien komt er een brug.
  • Misschien kunnen er kleine reparaties plaats vinden.

We willen nog net geen kamers gaan verhuren, voor de rest is bijna alles mogelijk. Heb je nog andere ideeŽn, laat het me weten.

Verhuur van stalling plaatsen

9 m2 voor 26,50 euro per maand.
Een A-type is 1,5 x 4 m = 6 m2 De ruimte tussen de auto 's wordt dan een 0,5 m. (Interesse, aanmelden bij Mark Schulte).

Kom je de tweede zaterdag in augustus de 14de kijken of nog liever helpen?
Ik wil proberen de tweede zaterdag in september de 11de open te gaan. Onder voorbehoud.
Tot zover het supergoede magazijn nieuws.

Groet John (magazijn mannetje) 071-5322868

DyaneOnderdelen@hotmail.com


Laatste update: zaterdag 23 april 2005