Uitnodiging voor een ingelaste Algemene Ledenvergadering

30-09-2005

Datum : zaterdag 8 oktober 2005  
Tijd  : om 12.00, met koffie/thee en cake
Plaats : het magazijn van de DVN in Zeeland.  

Beste leden,

Waarom een extra ALV?
Welnu, binnen de vereniging is op het ogenblik een hoop gaande. Nieuwe mensen pakken de leidsels op en anderen krabden zich op het hoofd of zij nog langer de vereniging kunnen leiden. Onze huidige penningmeester Bruno Smulders heeft besloten zich terug te trekken.

Bruno kwam binnen de vereniging en nam het roer over van Marcel Elzakkers. Bruno tilde de administratie van de vereniging naar een bedrijfsmatig niveau, iets wat met de start van het magazijn ook dringend nodig was. Maar kristallen bollen blijven wazig en niets is zo veranderlijk als de mens. Bruno veranderde meerdere malen van werk en besloot wederom zelf het roer in handen te nemen en begon onder andere een website met oldtimer onderdelen.

Een drukker bestaan en een activiteit die niet te rijmen viel met de filosofie van een vereniging maakte de uitkomst van zijn keuze duidelijk.

De DVN heeft vanaf de oprichting geroepen zich niet in te laten met commerciŽle partijen/projecten en heeft geen plannen om van dit standpunt af te stappen. Hiermee wordt bedoeld dat commerciŽle elementen niet het beleid in de vereniging en in het magazijn zouden mogen gaan bepalen. Met dit belangrijke uitgangspunt van de vereniging in het achterhoofd is het menig lid in het verkeerde keelgat geschoten dat de penningmeester van een oldtimer club een site begon met oldtimer onderdelen. Twee hoofden op een kussen?

Het idee voor het oprichten van een 'internetwinkel' in oldtimeronderdelen kwam voort uit een inkomsten behoefte van onze vereniging en brachten een zakenman op het idee om bezitters van een klassieke CitroŽn, en dus ook de leden van de Dyane Vereniging, een postorderservice te bieden. Gemaakte winsten op de verkoop van Dyane onderdelen zouden terugvloeien in de verenigingskas. De omzet van andere types en merken zou dan voor het bedrijven van de website zijn..

Bruno gaat zich storten op zijn eigen werk en langs deze weg wil ik hem bedanken voor het werk wat hij voor de vereniging heeft gedaan.

Eva Garscha is bereid gevonden tot de volgende Algemene ledenvergadering deze taak over te nemen. Voor het kunnen aanstellen van haar als (tijdelijke)penningmeester is deze vergadering ingesteld. Voor het aanwijzen van een nieuw bestuurslid is instemming nodig van de leden in een algemene ledenvergadering.

Graag nodig ik u hierbij uit voor het bijwonen van de ALV op 8 oktober 2005 om 12.00 in ons magazijn te Zeeland.

Leden hebben de mogelijkheid bij volmacht te stemmen als zij niet aanwezig kunnen zijn. Ieder aanwezig lid mag maximaal voor 2 leden per volmacht stemmen. Hiervoor dient een getekende verklaring met naam, lidnr en handtekening te worden getoond. Op vertoon hiervan worden extra stembriefjes ter plaatse uitgereikt.

Met vriendelijke groet,

Willem van Noorden
Voorzitter.

nb Voorafgaande aan de algemene ledenvergadering en erna zal het clubmagazijn gewoon geopend zijn.


Laatste update: zaterdag 01 oktober 2005