Stallingsplaatsen te huur in het magazijn Dyane Vereniging Nederland

20-11-2005

Ons magazijn begint steeds meer vorm te krijgen en de onderdelen liggen langzamerhand goed en overzichtelijk in het magazijn.

In het magazijn zijn nog steeds stallingplaatsen te huur. Voor informatie kun je altijd één van de bestuursleden bellen. Over de prijs en de hoeveelheid benodigde ruimte valt altijd te onderhandelen. Het is verder niet verplicht een Dyane neer te zetten of zelfs maar een auto. Heb je ruimte nodig om iets op te slaan informeer dan gerust dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn..

Het magazijn is elke tweede zaterdag van de maand open van 10 tot 15 uur, de koffie staat dan klaar en als je geluk hebt ook iets lekkers erbij. Iedereen kan er in principe bij de vereniging nieuwe onderdelen kopen voor elke A-type, echter voor Dyane specifieke gebruikte onderdelen moet men lid zijn van de Dyane Vereniging Nederland.

De inrichting van het magazijn is nog niet helemaal af maar een enthousiast team van vrijwilligers is hard bezig om de spullen klaar te maken voor de toekomst. Tevens is er documentatie en kennis aanwezig om al uw a-type problemen op te lossen.

Heb je op een tweede zaterdag in de maand wat tijd over, kom gezellig langs. Je hoeft niet perse iets te kopen, ook voor vragen, hulp of gewoon voor de gezelligheid ben je altijd welkom.

Adres: Schaijkseweg 5, 5411 RL  Zeeland (NB), (magazijn is alleen toegankelijk tijdens clubactiviteiten)  


Laatste update: zondag 20 november 2005