Kampeerweekend DVN 15/16/17 september 2006


Het kampeerweekend van de Dyane Vereniging Nederland wordt dit jaar gehouden in Baarlo, op minicamping Barbizon. Baarlo ligt in Noord Limburg vlakbij Venlo. Camping Barbizon heeft een bijzondere ligging aan de rand van een groot bosgebied, slechts twee km van het gezellige maasdorpje Baarlo, ook wel het kastelendorp genoemd vanwege zijn 3 kastelen. Zie ook : www.campingbarbizon.nl

In Noord en Midden Limburg ligt een afwisselend landschap tussen het nationale park De Groote Peel en de rivier de Maas: het karakteristieke veengebied in het Westen en de levendige Maasvallei in het Oosten. Aan de rand van deze Maasvallei liggen verschillende natuurgebieden zoals de Heldense Bossen met hun stuifduinen en het Leudal met zijn diep uitgesneden beekjes. In de nabije omgeving zijn de Maasplassen.

Deze camping leent zich dus uitstekend als uitvalsbasis voor activiteiten in de omgeving zoals wandelen, fietsen of een tochtje maken in de Dyane. Op de camping is een jeu de boules baan aanwezig, wel zelf de ballen meenemen.

We hebben de beschikking over een overdekt terras en een recreatieruimte, dus ook bij minder zonnig weer nog voldoende feestvreugde. Op zaterdagavond wordt een gezamenlijke barbecue georganiseerd. Neem zelf wat te drinken mee, hiervoor is er een koelkast aanwezig.

De kosten per nacht:

  • Tent 8,50

  • Tent met stroom 10,50

  • Caravan 12,00.

Aanmelden vr 1 augustus 2006 bij Menno Maathuis, via menno.maathuis@gmail.com of telefoonnummer 06 427 19 643. 


Laatste update: vrijdag 21 juli 2006