Johan Besselink (van 't Citrofieltje) overleden

Soms, zie je dingen aankomen, weet je dat ze gaan gebeuren maar blijf je ze ontkennen. Daarom kwam het hard aan.

Op zaterdag 19 augustus j.l. is na een ruim jaar van pijn en strijd tegen een slopende ziekte, te vroeg overleden, een grote vriend en inspirator van de Dyane Vereniging Nederland:

Johan Besselink.

Johan is sinds de heroprichting nauw verbonden geweest bij de Dyane Vereniging Nederland. Hij heeft heel veel voor de vereniging gedaan waaronder vele schenkingen hand en span diensten en niet te vergeten het drukken van het Dyane boek en ons clubblad. 

"t Citrofieltje was zijn troetelkind, Tractionist in hart en nieren. Een groot deel van zijn leven aan Citrofielen gegeven.

Wij zullen zijn verschijning gaan missen. Zijn grijns nooit meer zien, zijn handdruk nooit meer voelen. Een kritische en oprecht Citrofiel, hobbyist in hard en nieren. Wij wensen Dorry en Lisette heel veel sterkte met dit verlies.

Johan is nu herenigd met zijn zoontje Andre

De vereniging zou leden willen oproepen om Johan zijn uitvaart op te luisteren door op donderdag 24 augustus zijn uitvaarstoet op te begeleiden met een (oude) Citroen. De stoet vertrekt om 13:45 vanuit uitvaartcentrum Monuta te Etten Leur. Het adres van het uitvaartcentrum is: Lage Vaartkant 152 4872NC Etten-Leur
 
Het bestuur en leden van de Dyane Vereniging NederlandLaatste update: zaterdag 21 juni 2008