Rij mee met de voorjaarsrit 


Het weer van de afgelopen tijd staat in schril contrast met de voorjaarsrit die voor 15 april op het programma staat samen met de Dyanevereniging. We hopen dan op lekker lenteweer zodat we er weer op uit kunnen trekken met de Ami, de Dyane en onszelf kunnen verwennen op een terras.

Alex en Annabel hebben hard gewerkt en een mooie rit door het westen van Friesland uit gezet om met zín allen over smalle dijkweggetjes te slingeren. Ook komen we door het pittoreske Hindeloopen, aan het IJsselmeer, met tal van mogelijkheden. Lekker uitwaaien op de dijk of een vers visje pakken. Tevens is er een leuk museum over kledendracht en de geschiedenis van het stadje langs de Friesche Elfstedenroute. De rit gaat daarna verder in de richting van Het Gaasterland om in een gezellig restaurant weer bij elkaar te komen en de dag af te sluiten.

We verzamelen om 12.00 uur bij de Citroen dealer, Auto Poiesz, te Sneek. Een uur later gaan we rustig op pad. Komende vanaf Joure ( dus uit de Polder, vanuit Zwolle of Groningen) voor Sneek, bij eerste stoplicht links, de Ring op. Hierna bij tweede stoplicht recht (richting Lemmerweg / P- centrum). Bij eerste rotonde driekwart en na 150 meter rechtsaf.

Komende vanaf Bolsward (Afsluitdijk) Bij Sneek Ring rechtsaf Richting Joure / Groningen volgen. Neem na 2.5 km op de Ring stoplicht linksaf (richting Lemmerweg / P- centrum). Bij eerste rotonde driekwart en na 150 meter rechtsaf.

Als je komt, graag even opgeven. Dit is geen must, maar dan kunnen we een inschatting maken over het aantal deelnemers.

evenementen@amivereniging.nl of bel Gert-Jan: 024-3506370 

www.amivereniging.nl  

Laatste update: woensdag 28 maart 2007