Een stukje van het bestuur


Bestuurlijk

De kop is er weer af. Dat wil zeggen aan ieder begin van een jaar is het gehele bestuur bezig met de algemene leden vergadering. Er worden meestal wel 2 bestuursvergaderingen aan gewijd en elke keer is er toch weer een zekere mate van spanning van wat de ALV nu weer zal brengen. Het is het moment van het jaar waarop je kan groeien of vallen. Zijn de leden niet tevreden, dan kan je het daar te horen krijgen.

Een nieuw bestuurslid die haar eerste Dyane ALV zou meemaken, kon ik ondanks dat zij door de wol geverfd is in het Citroen club wereldje, toch betrappen op enige nerveusiteit. Geheel onterecht zoals later bleek. Eva, daar gaat het over, had haar zaakjes prima voor elkaar en kreeg dan ook een terechte pluim van de kascommissie. U heeft ons niet naar huis gestuurd en we gaan er weer een clubseizoen tegenaan. De evenementen lopen voorspoedig en ook de magazijnomzet stijgt naar ongekende hoogte. Na een aantal donkere jaren staan we in het licht aan het einde van de tunnel. Ik weet niet hoe het met u is, maar het bestuur heeft er zin in!

Citromobiel

Het thema is dit jaar “Zo uit de schuur”. Nu verwachten wij hier veel cliché invullingen van en daarom hebben wij de vrijheid genomen het thema in detail te wijzigen. Wie wil weten wat we uit gaan spoken, die komt maar kijken in de veemarkthallen. U kunt dit jaar weer vrijkaarten krijgen door onze stand enig tijd te bemannen of bevrouwen. Wil u mee helpen met de stand opbouw of afbraak, dat is ook goed voor een vrijkaart. Meld u aan bij de voorzitter!

40 jaar Dyane

1967 – 2007. Niet alleen uw voorzitter is dit jaar 40 geworden. Ook de Dyane zag 40 jaar geleden zijn commerciële levenslicht. Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom organiseren we een feestje.

15 en 16 september hebben wij ons jaarlijkse kampeerevenement dit keer in Giethoorn. Het evenement wordt gehouden op het terrein van Histomobile, zie voor nadere informatie www.histomobil.nl 

Hier willen wij het een en ander gaan doen om deze verjaardag niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Wat willen we organiseren:

  • Quiz over kennis van Dyane

  • Concours d’elegance

  • Onderdeel raden

  • Toertocht

  •  BBQ

  • Kofferbak verkoop

Alleen kunnen we hierbij wel wat hulp gebruiken. Wilt u helpen? Meld dit even aan het bestuur, dan kunnen we er een spetterend evenement van maken. Uiteraard zal een groot aantal aanwezige Dyanes het geheel enorm opleuken.

Daarom: Komt allen!!!

Magazijn inrichting.

Het magazijn wordt steeds drukker bezocht. Prachtig toch! Er zit echter een keerzijde aan. We beschikken niet over voldoende gereedschap om kleine klusjes bij leden te verhelpen. Waar hebben we het over: een vetspuit, compressor, speciaal gereedschap en gewone sleutels en schroevendraaiers. Heeft u gereedschap over? Doneer het voor het goede doel. Tevens zijn wij geïnteresseerd in een goed lasapparaat. Wilt u het niet doneren maar verkopen? Neem dan ook even contact op met het bestuur.


Laatste update: donderdag 07 juni 2007