Kampeerevenement 13 + 14 september 2008 


Het is bijna weer zover, ons jaarlijkse kampeertreffen staat weer voor de deur.
We hebben weer een prachtige locatie gevonden bij de plaats Zeewolde op camping de parel. 

Adres : Groenewoudseweg 71, 3896 LS Zeewolde. Zie ook www.campingdeparel.nl 

Camping De Parel is gelegen in de plaats Zeewolde en is een van de jongste gemeente’s van Nederland. De camping is omgeven met bossen en water.De sanitaire voorzieningen zijn dicht bij de kampeervelden te vinden. Een prima plekje is dus snel gevonden voor jong en oud.In het eetcafé het Parelnest met een groot zonnig terras is er een mogelijkheid om te eten of gewoon gezellig even een drankje nemen aan de bar.
De Camping faciliteiten even op een rijtje:

- Campingwinkel
- Eetcafé
- Snackbar
- Sauna
- Eigen zandstrandje
- Sportveld
- Fietsverhuur
- Waterfietsverhuur
- Tafeltennis
- Jeu de boules baan
- Biljart
- Kinderboerderij
- Wasserette
- Kinderzwembad
- Darten
- Recreade ( Speelruimte met diversen activiteiten)
- Schaken

Geen reden dus om je te gaan vervelen en ook voor kinderen is er voldoende te doen. 

Het programma :

Het evenement zal plaatsvinden vanaf zaterdag 12.00. Je wordt ontvangen met een lekkere lunch. Een mooie toertocht zal in het weekend ook niet ontbreken. Zondagochtend is er natuurlijk een heerlijk ontbijt en daarna een kofferbakverkoop. Dus mocht je spullen hebben waar je vanaf wil : neem ze mee. De rest blijft een verrassing. De traditionele BBQ op zaterdag zal evenals vorig jaar voor rekening van de vereniging zijn. Zeker een reden om te komen. 

Het is voor de leden geen verplichting je van te voren in te schrijven maar dit zou ons wel helpen bij onze organisatie. Weet je dus zeker dat je wil komen laat het dan even weten. Je kunt je melden bij Mark Schulte, tel. 013-5303313 of m.b.j.schulte@wxs.nl. Het is ook mogelijk voor leden zich voor één dag aan te sluiten bij de groep.

De kosten zijn momenteel nog niet bekend maar zullen in de hand worden gehouden. Voor de BBQ dien je je eigen bord en bestek mee te nemen. Dit geldt ook voor je drank. Natuurlijk moet je niet vergeten voor een tent en slaapspullen te zorgen.  Mocht je al op vrijdagavond naar de camping willen komen is dit geen probleem, enkele bestuurleden zullen dan ook aanwezig zijn en kunnen altijd hulp gebruiken.

Tot het kampeerevenement,

namens het bestuur,

Mark Schulte 

Laatste update: woensdag 06 augustus 2008