Puzzelrit van de Dyane Vereniging rond het prachtige Rhenen.


Zondag 25 oktober 2009 starten we met een gezellige puzzelrit in de prachtige omgeving van Rhenen. De tocht voert langs de rivier, door de Utrechtse Heuvelrug en via de Grebbeberg weer terug naar het startpunt.

De tocht is ongeveer 60 km lang, de routebeschrijving is simpel maar onderweg moet goed opgelet worden om de verschillende vragen te beantwoorden en de foto fragmenten in de goede volgorde te zetten. Voor de beste drie puzzelaars zijn er leuke prijzen te winnen.

Er is tijdens de rit voldoende tijd om een bezoek te brengen aan de mooie tuinen bij kasteel Amerongen. In totaal bestaat de tuin uit tien hectare, een bezoek waard! In de tuin zijn vier eeuwen geschiedenis te zien. De tuinarchitecten Eduard André en Hugo Poortman zijn de laatste die de tuinstijl aanpasten. Zij moderniseerden de tuin in de jaren 1887 en 1924 voor graaf Van Aldenburg Bentinck.
Verder kan een bezoek worden gebracht aan het militair ereveld  op de Grebbeberg.

Er kan gestart worden tussen 12.00 en 12.30 vanaf restaurant Cunera (vroeger ’t Viaduct) aan de Grebbeweg 1 te Rhenen. Jullie worden daar opgevangen door Menno Maathuis bereikbaar op tel.nr. 06-460171632.

We hopen op een beetje goed weer en veel leden, dus komt allen,

Tot dan, namens de DVN, Mark Schulte en Menno Maathuis.

Laatste update: donderdag 15 oktober 2009