Unieke samenwerking met B&B Boshoek in Schaijk

Omdat er door veel mensen geklaagd wordt dat het magazijn in Zeeland ver weg is heeft de Dyane Vereniging Nederland een samenwerking gevonden met een Bed & Breakfast! Jij als lid van de Dyane Vereniging Nederland krijgt een korting van 5 euro per persoon bij Bed & Breakfast Boshoek in Schaijk. Het adres en de contactgegevens staan onderaan dit artikel.

Als je reserveert, meld dan dat je lid van de Dyane Vereniging Nederland bent. De enige voorwaarde om de korting te krijgen is dat je een recente enveloppe van ons blad en/of een recent Dyaneblad laat zien ten teken dat je lid van de vereniging bent.


Mogelijkheden in de omgeving van het magazijn en de Bed and Breakfast

Schaijk, gelegen in de gemeente Landerd, ligt in de nabijheid van natuurgebied De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. De vele wandel- en fietsroutes die hier zijn uitgezet, bieden de mogelijkheid om urenlang van de prachtige natuur te genieten. Daarnaast tref je in dit gedeelte van Brabant de pittoreske vestingplaatsen Ravenstein en Grave aan, beide gelegen aan de rivier de Maas. Een bezoek aan deze eeuwenoude plaatsen is de moeite méér dan waard. Overigens, de Maas - en de daarbij gelegen watersportgebieden - biedt watersporters volop uitdagingen. Voor wie van een bezoek aan een stad houdt, zijn Nijmegen en ’s Hertogenbosch absolute aanraders.

Ook op culinair gebied valt er veel te genieten in en rond Schaijk. Er zijn verscheidene restaurants en eetcafés in het dorp. En voor de fijnproever: in het nabij gelegen Oss kan zelfs gedineerd worden in een restaurant dat met een Michelin ster is bekroond.

Jullie/jouw gastvrouw:

Annemarie Remmits, 
Adres: Rijksweg 29, 5374 RA Schaijk
Telefoon:0486-462356, 
GSM: 06-27872474 of 06-41721646
Website: http://www.boshoekbedandbreakfastschaijk.nl/ 
en kijk ook hier eens: http://www.bedandbreakfastdvd.nl/nl/65/BOSHOEK+#general

Quinten Niessen


Laatste update: dinsdag 03 mei 2011