Kampeerweekend 2011 Dyane vereniging Nederland  

Ons jaarlijkse kampeerweekend zal dit jaar gehouden worden op vrijdag 2 tot en met zondag 4 september op Camping "De Twentse Es" aan de Keppelerdijk 200, 7534 PA ENSCHEDE http://twentse-es.nl/site/

Je kunt er vrijdagmiddag al aankomen. We hebben een speciaal veld wat we kunnen gebruiken. Barbecue is toegestaan en vuur ook, maar beiden alleen op echte barbecue en in vuurkorf. 

Het programma ziet er als volgt uit:

Vrijdag:   
 
Wie wil kampeert vast een nacht en is zaterdagochtend als eerste aanwezig!

Zaterdag:    

  • Tussen 10.00 en 11.30 uur verwachten we heel veel deelnemers met hun Dyane’s of andere A-typen!
  • Om 12.00 vertrekken we voor een puzzeltocht in het mooie Twentse land. 
  • ’s Avonds is er weer de gezamenlijke Barbecue. 

Helaas is door een intern misverstand de Manfriet HY niet beschikbaar op deze dag. Maar desalniettemin zijn er voldoende redenen om in ieder geval op zaterdag aanwezig te zijn!

Voor de inkopen van de Barbecue vragen we je om op de dag zelf even door te geven als je vegetarisch wilt eten, dan houden we er rekening mee.

Zondag:
Gezamenlijk ontbijt en koffie, hopelijk in een prachtige Twentse ochtendzon! 
We kunnen dan op dat moment ook nog kijken of we nog iets gezamenlijks ondernemen: bijvoorbeeld onze traditionele Jeu de Pneux. 

Het kamperen is voor eigen rekening, zelf s.v.p. afrekenen bij de receptie! Voor de barbecue en het ontbijt zal op zaterdag meegedeeld worden hoeveel de bijdrage zal zijn. Dus niets staat een prima weekend in de weg. Anne Jan Offringa, die daar in de buurt woont heeft voor ons de puzzelrit uitgezet. Hij kan ook eventueel tips geven over de omgeving.

Op het forum is het laatste nieuws omtrent de kampeerweekend te vinden. Klik hier voor de informatie op het forum


Laatste update: woensdag 31 augustus 2011