Dyane Vereniging Nederland

Menu

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Voor mij geld het zelfde, andere verplichtingen enzo,
Geduld is een goede zaak en als alles weer goed in
elkaar zit is het weer genieten geblazen. Kroatie komt
eraan dus nu hebben we mooi de tijd om de auto na te
lopen enzo. Dat geeft de burger moed zegmaar. Ik denk
dat het geweldig wordt, alleen de reis erheen en terug al.
Nog even sleutelen dus.
2
Helaas, helaas, kon ik er (weer) niet bij zijn deze keer. Allerlei andere verplichtingen komen er steeds weer tussendoor. Ook de versnellingsbak van mijn Aca staat nog steeds, gereviseerd en wel naast de auto. Graag had ik een stukje (of twee) van de vlaaien van Wim geproefd. Ik probeer zeker weer bij de oliebollen magazijndag te zijn in 2019. Iedereen fijne feestdagen en een bijzonder prettige jaarwisseling toegewenst, Nico
3
Die vlaaien zien er lekker uit maar ja andere verplichtingen enzo.
Ook ben ik nog met mijn eigen auto bezig, de motor staat er nog steeds
naast. Wel fijn kleppen stellen zo. Ik hoop hem van de week er weer in
te plaatsen.
4
Even voorstellen - mijn Dyane / Acadiane / Re: Citrosan en de Acadiane
« Laatste bericht by Marcel Gepost op 09-12-2018 15:39 »
Welkom Paul en Cindy, en gefeliciteerd met jullie Aca. Ik vindt het altijd leuk om nieuwe gezichten te zien, zeker wanneer een Aca behouden wordt door reparatie. Heel veel plezier en s6 met de klus, alsmede veel veilige en prettige kilometers toegewenst.
Voor vragen over de Aca helpen we je graag. Grtz Marcel

Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk

5
Acadiane / Re: Achteras Acadiane
« Laatste bericht by Marcel Gepost op 09-12-2018 15:33 »
Hoi Lucas. Ook ik herken het probleem van toe-spoor op het links-achter wiel, doordat die band meer slijtage vertoont op het buitenste loop-vlak van de band.
Dit is ook geconstateerd tijdens een uitlijning controle, echter, aangezien er niets te verstellen is aan de achteras of draagarm, heb ik het zo gelaten, maar verwissel de banden (wielen) wel regelmatig onderling, zodat de slijtage van de banden gelijkmatig is.

Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk

6
Het is weer even geleden, maar bij deze een update vanuit het magazijn. Marc was bezig om zijn versnellingsbak op te bouwen, Henry verving een stuur-kogel hoes, en Wim was met Walter en Menno de bouten en moeren bak aan het uitzoeken, terwijl Yvo hele leuke foto albums liet zien, veelal van Franse taferelen met oude (vergane) Franse voiture's. Prachtig.
Via deze weg wens ik een ieder alvast fijne feestdagen, een goede jaarwisseling, en een behouden 2019 toe.
Tot volgend jaar, in het magazijn of hier of daar.
Saluut Marcel

En de overheerlijke vlaaien kwamen van Wim.!!!
7
Even voorstellen - mijn Dyane / Acadiane / Citrosan en de Acadiane
« Laatste bericht by Citrosan Gepost op 01-12-2018 21:00 »
Wij zijn Paul en Cindy. De Citroen is ons niet onbekend, want we rijden al 18 jaar AX. Nu is er dan toch Citroen uitbreiding gekomen in de vorm van een 86er Acadiane. Voor de apk moeten de vloerplaten worden vervangen, dus gelijk maar aan de klus.
8
Magazijn - Dyane Vereniging Nederland / zaterdag 8 december 2018: magazijndag!
« Laatste bericht by Quinten Gepost op 29-11-2018 20:16 »
Zaterdag 8 december is weer onze laatste magazijndag van weer een feestelijk jaar wegens het 40 jarig jubileum van onze Acadiane. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur ben je van harte welkom in ons magazijn aan de Schaijkseweg 5 in Zeeland (NBr). Traditiegetrouw weer gelegenheid voor ontmoeten, onderdelen kopen, weetjes uitwisselen, technische vragen stellen én beantwoorden. Een andere traditie is dat Quinten in december altijd speculaasbrokken en gevulde speculaas bakt. Sint en Piet eten hun vingers daarbij op! Maar Quinten blijkt behoorlijk last te hebben van virus in de longen en zal hoogstwaarschijnlijk niet aanwezig zijn. We hebben gelukkig een waardig alternatief voor bij de koffie of thee gevonden! Wim zal weer twee Limburgse appelvlaaien bakken, dus dat wordt weer smullen...
9
Vraag en Aanbod / te koop: pick-updak
« Laatste bericht by Raymond Gepost op 26-11-2018 19:05 »
Ik heb nog steeds een pick-updak voor een Dyane in mijn garage staan waar ik graag vanaf wil. Is er belangstelling voor hoor ik dat graag. Over de prijs zullen we het vast wel eens worden.
Reacties naar: Raymond op delay@kpnmail.nl of 06-57957652.
10
Type Acadiane / Re: Acadiane Oasi
« Laatste bericht by Quinten Gepost op 25-11-2018 23:15 »
Nu bijna zes jaar later na de berichten over de Oasi zie ik pas dat degene die Marcel het laatste heeft gezien een Italiaanse was, hetgeen je herkent aan de kleine verklikker richtingaanwijzers aan de zijkant van de voorspatborden.
Pagina's: [1] 2 3 ... 10