Dyane Vereniging Nederland

Menu

Mededeling

Zondag 17 maart 2019 om 12.00 uur: Algemene Leden Vergadering
 
Na onze goed bezochte en gezellige magazijndag op zaterdag 9 maart is het komende zondag 17 maart weer zover! Wij nodigen al onze leden uit voor onze ledenvergadering vanaf 12.00 uur in Den Gloeiende Gerrit, Oude Kerkweg 15, in Hoogland. Na afloop van de vergadering eten we gezellig een pannenkoek.


Pagina's: [1]

De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 280 leden (augustus 2018) (Let wel: 241 leden in januari 2017!). In 2017 vierden we de 50ste verjaardag van de Dyane en in 2018 de 40ste van de Acadiane.

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, kampeerweekenden en technische evenementen.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie vermeldt dat je DVN lid bent, dan kun je al deze dingen ook bekijken.Update: 20-01-2019Pagina's: [1]