Dyane Vereniging Nederland

Menu

Mededeling

Zaterdag 11 mei 2019: Magazijndag

  

Na het mooie Citromobile weekend volgt voor ons altijd weer een mooi (half) weekend: de magazijndag. Van 10.00 tot 15.00 uur zijn we geopend aan de Schaijkseweg 5 in Zeeland (NBr). Quinten zal een taart bakken, die veel wegheeft van een bruidstaart, dus neem vooral je geliefde mee: je vrouw, je man, je vriend (in), je minnaar /minnares maar in ieder geval je Dyane of Acadiane  ::) .
We hebben weer wat mooie spullen op de kop weten te tikken in onze clubshop: bekers, theedoeken en allerlei andere zijdelings met Dyane/Acadiane te maken hebbende zaken. Voor je gewone onderdelen voor die klus die deze zomer echt even moet worden gedaan kan je natuurlijk prima terecht. Maar ook voor de gezelligheid en technische vragen. Eigenlijk kan alles in ons magazijn komende zaterdag! Hoogtepunt van de dag zal waarschijnlijk de heel recent gerestaureerde Aca van Wim van der Eijnden worden. Komt dat zien!!
We hopen weer op een grote, gezellige opkomst. 


Pagina's: [1]

De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 280 leden (augustus 2018) (Let wel: 241 leden in januari 2017!). In 2017 vierden we de 50ste verjaardag van de Dyane en in 2018 de 40ste van de Acadiane.

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, kampeerweekenden en technische evenementen.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie vermeldt dat je DVN lid bent, dan kun je al deze dingen ook bekijken.Update: 20-01-2019Pagina's: [1]