Dyane Vereniging Nederland

Menu

Mededeling

zaterdag 12 januari 2019: Magazijndag
Zaterdag 12 januari is weer onze traditionele magazijndag met de start van een nieuw Dyane en Acadianejaar met de traditionele Dyanebollen en Acaflappen. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur ben je van harte welkom in ons magazijn aan de Schaijkseweg 5 in Zeeland (NBr). Traditiegetrouw weer gelegenheid voor ontmoeten, onderdelen kopen, weetjes uitwisselen, technische vragen stellen én beantwoorden. Normaliter bakt Quinten voor jullie dan oliebollen en appelflappen. Dit jaar gaat het ietsjes anders! Omdat Quinten op vrijdag de trouwauto rijdt voor de trouwerij van zijn nicht én de dagen daarvoor voor 85 genodigden bruidstaart bakt zal Wim zaterdagochtend vroeg starten met bakken van Dyanebollen en Quinten komt iets later om de Acaflappen te bereiden. Maar lekker zal het zeker zijn, dus zorg dat je langskomt op zaterdag 12 januari! 


Pagina's: [1]

De Dyane Vereniging Nederland (DVN) is een vereniging die is opgericht met het doel om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden. Momenteel heeft de vereniging 280 leden (augustus 2018) (Let wel: 241 leden in januari 2017!). Vorig jaar was het 50 jaar geleden dat de Dyane werd geïntroduceerd! Dit jaar in 2018 is het 40 jaar geleden dat de Acadiane werd geïntroduceerd. Weer een reden voor een feestelijk jaar.

Om de Dyane en Acadiane in het Nederlandse straatbeeld te houden zet de vereniging zich in om dit te doen tegen zo laag  mogelijke kosten voor de berijder. Om het een en ander zo goedkoop mogelijk te maken heeft de Dyane vereniging een aantal voordelen te bieden zoals goede en schaarse onderdelen en technische bijstand bij problemen. Tevens geeft je lidmaatschap bij onze vereniging je meestal korting op een (oldtimer) autoverzekering. Als lid van de Dyane Vereniging mag je ook onderdelen kopen bij de Ami-vereniging en kan je voor een redelijk bedrag je auto erkend laten taxeren! Daarnaast verschijnt er 4 maal per jaar een clubblad en organiseert de vereniging diverse evenementen zoals toertochten, kampeerweekenden en technische evenementen.

Als DVN lid heb je op deze site exclusief toegang tot onze oude clubbladen en mooie folders en andere leuke dingen die we hier verzamelen. Zorg dat je bij je registratie vermeldt dat je DVN lid bent, dan kun je al deze dingen ook bekijken.Update: 21-08-2018Pagina's: [1]