Dyane Vereniging Nederland

Menu

       
Forum Dyane Vereniging Nederland

Gekoppelde gebeurtenissen

  • 7 en 8 september 2019: het kampeerweekend vlakbij Nijmegen.: 07-09-2019
  • 7 en 8 september 2019: het kampeerweekend vlakbij Nijmegen.: 07-09-2019 - 08-09-2019

Auteur Topic: 7 en 8 september 2019: het kampeerweekend vlakbij Nijmegen.  (gelezen 360 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Quinten

  • DVN bestuur
  • Hero Member
  • *
  • Berichten: 781
  • 1. Lid DVN?: Ja
  • 3. Dyane of Acadiane?: Dyane
  • 5. Woonplaats: Amsterdam
  • 6. Provincie: Noord-Holland
LET OP: AANGEPASTE STARTTIJD TOERTOCHT!

Het is klaar. En nu kan het uitgevoerd worden : Het kampeer evenement van de DVN in 2019.
Na lang zoeken in de eigen omgeving, met geen resultaat, ging ik verder met zoeken naar een alternatief. Ik had een heel rijtje met mogelijke campings om te checken, maar ik vond het juiste plekje al op het eerste adres.
We gaan naar camping “De Muk”.
Het ligt links van Nijmegen, de A50 passeren en boven de A73. Je kan het niet missen.
De camping heeft een website: www.campingdemuk.nl
Ja, de taal lijkt wat soms wat raar, maar dat is het dialect wat men daar spreekt. Er is een 06 nummer en een mail adres.
Waar gaan we zitten we? Als je de camping opkomt zitten we met zijn allen helemaal op het einde. Maar als je geen rumoer wil, dan kun je zelf een plekje uitzoeken, waar je maar wil.
Je moet wel je eigen campingplek betalen.
De plek : We kunnen buiten BBQ-en, maar als het weer het niet toelaat, kunnen we ook naar binnen, ook daar is het gezellig. Er is plek waar we kunnen zitten en er is een bar waar de mannen, of vrouwen, het lekker laat kunnen maken. Voor de BBQ vragen we een bijdrage van €10,-.
En wat gaat er allemaal gebeuren op het kampeerweekend. Je mag vrijdagmiddag al langskomen om te helpen op te bouwen en gezellig alvast voorbereiden op de feestelijkheden op zaterdag!
Op zaterdag beginnen we met een ontbijt. Dat wrdt aangeboden door de Dyane Vereniging. Daarna vertrekken we om 11 uur op toertocht. Ok, we zijn nog niet klaar maar, ergens tussen 12 en 13 uur lunchen we. En dan… gaan we naar de Brouwbarrel. Hier kunnen we zien hoe bier gebrouwen wordt, en hoe lekker dit kan smaken. Laurens Poelert geeft hier een rondleiding in zijn eigen brouwerij. Waar hij zit? Op de Hatertseweg 5, 6581 KD, in Malden.
Als dit gebeurd is kunnen we weer naar de camping terug. Dan volgt er een BBQ en zal Laurens weer een goed biertje schenken van zijn eigen brouwerij.
Op zondagochtend ontbijten we weer samen en na een kop koffie gaan we langzamerhand inpakken en na het middaguur vertrekken de meeste mensen dan weer huiswaarts.

De zaterdag is dus de dag waarop we gezamenlijke toertocht en BBQ houden. Je bent ook alleen op zaterdag van harte welkom. Geef je dan aan of je ook wilt BBQ-en en met hoeveel personen je komt (en hoeveel vegetariërs er zijn?)

Je kunt via info@dyane.nl opgeven dat je aanwezig zal zijn.

Groetjes en tot september,
Willem van Noorden
« Laatst bewerkt op: 07-07-2019 13:33 by Canoird »
Dyane: een wereldwonder